Objavljeno: 23. 3. 2023. u 08:14
Danijela Vnučec Grdović

Otvorene prijave na združeni sveučilišni specijalistički studij Redizajn postindustrijskog grada (RePIC) koji je razvijen u sinergiji 8 sveučilišta uključenih u UNIC savez.Predavanja počinju u jesen 2023., a prijave su otvorene do 31. svibnja 2023. god.

Studij je namijenjen svima koji žele steći dodatno interdisciplinarno obrazovanje i vještine kreativnog rješavanja (design thinking) izazova postindustrijskih gradova i njihovih stanovnika, a posebno studentima koji su završili pravo, javnu upravu, arhitekturu, urbani dizajn, sociologiju, građevinu, geofiziku, zaštitu okoliša i sl.   

RePIC traje četiri semestra i njegovim se završetkom stječe 120 ECTS bodova (EQF 7) i združena diploma osam partnera UNIC sveučilišta.
Studenti mogu birati specijalizaciju u okviru četiri modula uz obveznu fizičku mobilnost na jednom od sveučilišta kako bi iskusili raznolikost urbanih izazova postindustrijskih gradova.


S našeg Sveučilišta u provedbi sudjeluju Pravni fakultet i Arhitektonski fakultet. 

Sve informacije i pojedinosti o studijskom programu dostupne su na: https://unic.eu/en/repic

Online informativni sastanak održat će se u petak, 24. ožujka (17:00 - 18:00 sati CET), a zainteresirani se mogu registrirati putem linka: https://kocun.zoom.us/webinar/register/2016783718120/WN_wv0_rETZRpWfz6gcPxvhBA.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic