Objavljeno: 21. 3. 2023. u 08:57
Administrator

Dragi studenti,

u tijeku su prijave za studentsku praksu u agenciji Grizli komunikacije koju čine komunikacijski stručnjaci posvećeni stvaranju PR i oglašavačkih kampanja.

Kroz jednomjesečnu praksu osjetiti ćete kako je to raditi u komunikacijskoj agenciji, steći nova iskustva, znanja i poznanstva.

Svi zainteresirani studenti se mogu prijaviti slanjem životopisa profesoru dr. sc. Davoru Trbušiću (dtrbusic@hrstud.hr) ili profesorici doc. dr. sc. Ivani Greguric (igreguric@hrstud.hr).

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic