Objavljeno: 9. 3. 2023. u 15:08
Tomislav Rapić
Natječaj za mlade inovatore...

Jutarnji list i zastupnik u Europskom parlamentu Valter Flego predstavljaju nacionalni natječaj za mlade inovatore "Student DIGI Award 2022", koji studentima i školarcima daje priliku da se odmah, na početku svoje karijere bolje istaknu potencijalnim poslodavcima ili poslovnim partnerima.

Prijave se zaprimaju od 28. veljače do 27. ožujka 2023., te pozivamo studente da se prijave sa svojim inovacijama. Najuspješnije hrvatske mlade inovatore očekuju novčane nagrade, a nagradni fond je 6.600,00 eura / 49.727,70 kuna.

Dobrodošli ste! Uključite se brzo i jednostavno:

Natječajna dokumentacija je dostupna na www.jutarnji.hr/studentaward2023

Prijave se dostavljaju putem web obrazaca dostupnih na stranici www.jutarnji.hr/studentaward2023

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic