Objavljeno: 7. 3. 2023. u 16:21
Josip Papak

Svi zainteresirani za rad u Biračkom odboru za provedbu studentskih izbora na Fakultetu hrvatskih studija mogu se javiti na szbor.hs@gmail.com do 16. ožujka 2023. u 16 sati.

U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, studij, godinu studija, e-adresu, broj mobitela i za koju se smjenu prijavljuju (mogu se prijaviti sve smjene, rangirano po želji).

Smjene za rad u biračkom odboru su:

Srijeda:

  • 8-14 sati
  • 14-20 sati.

Četvrtak

  • 8-14 sati
  • 14-20 sati.

U svakoj smjeni biračkoga odbora sudjeluju tri studenta, sveukupno 12 studenata za provedbu izbora, što znači da je ograničen broj članova biračkoga odbora. 

Angažiranim studentima za rad u biračkim odborima isplatit će se odgovarajuća naknada, preko studentskoga ugovora, na iznos od 4,38 eura po satu. 

Članove biračkoga odbora imenuje Izborno povjerenstvo za studentske izbore u ponedjeljak 20. ožujka 2023. 

Obveze članova biračkoga odbora mogu se pronaći u sljedećem dokumentu: prijedlog naputka za biračke odobre 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic