Objavljeno: 6. 3. 2023. u 15:03
Administrator
Pozivamo vas na edukacijski projekt...

Sa svrhom obrazovanja studenata o vještini javnog govora, okupili smo nekoliko stručnih govornika koji će vas kroz kratko predavanje naučiti o karakteristikama kvalitetnog javnog nastupa kao i raznim tehnikama za savladavanje treme i nesigurnosti. 

 

Već 15. i 16. ožujka, s početkom u 15 sati, nam se možete pridružiti u prostorijama Fakulteta hrvatskih studija te usavršiti ovu studentima neophodnu vještinu. Predavanja će 15. ožujka biti održano u dvorani Krk, a 16. ožujka u dvorani Vukovar.

 

Više informacija o govornicima i temama njihovih predavanja ćemo podijeliti uskoro.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic