Objavljeno: 28. 2. 2023. u 12:31
Uređeno: 28. 2. 2023. u 12:31
Administrator

Na temelju čl. 13. Statuta i odredbi čl. 2. Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2022./2023.


Pravo natjecanja za Rektorovu nagradu imaju svi studenti preddiplomskih, diplomskih te integriranih preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu.


Prijava radova za Rektorovu nagradu obavlja se popunjavanjem odgovarajućih obrazaca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu.

Studenti mogu pristupiti ovoj aplikaciji svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Ako studenti ne znaju korisničku oznaku ili zaporku, za pomoć se mogu obratiti administratoru Fakulteta hrvatskih studija (informatičar@hrstud.hr).

Ispis cijeloga prijavljenoga rada i potpisano obrazloženje mentora (uključujući i suglasnost nadležnoga Etičkoga povjerenstva kad su u pitanju radovi iz područja u kojima se istraživanja na ljudskim ispitanicima ili laboratorijskim životinjama ne mogu obavljati bez suglasnosti Etičkoga povjerenstva) u dva primjerka potrebno je dostaviti Povjerenstvu za rektorovu nagradu Fakulteta hrvatskih studija (tiskane materijale predati u Ured za osiguravanje kvalitete Fakulteta hrvatskih studija). Također, prijavljeni rad (uključujući obrazloženje mentora i suglasnost nadležnoga Etičkoga povjerenstva) potrebno je poslati u digitalnom obliku na kvaliteta@fhs.hr.


Rok za prijavu na Natječaj je petak 28. travnja 2023. do 16 sati.

Prijedlozi za Rektorovu nagradu pod kategorijama e) i f) dostavljaju se do 14. travnja 2023. na adresu kvaliteta@fhs.hr. Prijedloge za kategorije e) i f), Sveučilištu u Zagrebu prijavljuje dekan Fakulteta hrvatskih studija. 

Opće upute za pisanje i tehničko opremanje studentskih radova

Mjerila za ocjenu izvrnosti studentskih radova

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za ak. god. 2022./2023.

Pravilnik o dodjeli Rektorove nagrade (pročišćeni tekst, 24. veljače 2023.)

Odluka senata o dodjeli novčane nagrade dobitnicima Rektorove nagrade u "a" kategoriji (14. veljače 2023.)

Natječaj i Pravilnik također možete pronaći OVDJE.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic