Objavljeno: 14. 2. 2023. u 11:19
Danijela Vnučec Grdović
ERASMUSiraj se!  INFO PREDAVANJE...

Dragi studenti,

Pozivamo sve zainteresirane za prijavu na Erasmus+ natječaj za studijski boravak u 2023./2024. da dođu u dvoranu Gospić 16.02.2023. u 12:00 sati na Info predavanje povodom  nedavno otvorenog natječaja.

 

Na predavanju biti će predstavljena ESN mreža Zagreb, a njihovi predstavnici  informirati će vas  o prijavama, iskustvima, načinu života, Buddy sustavu, pronalasku smještaja i sl. Kroz mini radionice ili prezentacije naučiti ćete i kako pisati motivacijska pisma, na što se fokusirati, kako odabrati sveučilište  i sl.

Očekujemo i dolazak bivših Erasmus +studenata koji će s vama podijeliti svoja iskustva studiranja na partnerskim sveučilištima i biti otvoreni za vaša pitanja.

Ured za ECTS

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic