Objavljeno: 20. 1. 2023. u 08:26
Danijela Vnučec Grdović

Otvorene su prijave za program virtualne razmjene na Sveučilištu u Kocu, koje nudi velik broj kolegija UNIC studentima u ljetnom semestru ak.godine 2022/23. Prijave su otvorene do 27.1.2023. putem Virtual Exchange Incoming Application Form. Lista predmeta dostupna je ovdje: UNIC Opened Courses.

 

Za više informacija posjetiti: UNIC Mobility Hub Application Announcement, a sva pitanja upućuju se na unicmobility@ku.edu.tr  

 

U razdoblju od 6. do 10. veljače 2023. godine u Zagrebu će se održati Winter Business Academy - Addressing sustainability challenges, zimska akademija u organizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Program je usmjeren na cjeloživotno obrazovanje, a namijenjen je studentima diplomskih i postdiplomskih studija. Pojedinosti se nalaze na stranici WBA 2023, a studenti se mogu prijaviti ispunjavanjem obrasca WBA2023 Application form. Za sva dodatna pitanja zainteresirani studenti mogu se javiti na wba@net.efzg.hr, Više informacija u brošuri u privitku emaila.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic