Objavljeno: 16. 1. 2023. u 14:55
Uređeno: 16. 1. 2023. u 14:55
Tomislav Rapić

Poštovani studenti prve godine preddiplomskih i integriranoga studija,

pozivamo vas na sistematski pregled koji je obavezan na prvoj godini studija preddiplomskih i integriranoga studija. Na pregled ćete se sami naručiti preko aplikacije Terminko u vrijeme koje vama odgovara: https://www.terminko.hr/termin/pretrazi_djelatniku.

Molimo vas da poštujete predviđeni termin pregleda. Sa sobom ponesite studentsku i zdravstvenu iskaznicu, a studenti s kroničnim bolestima trebaju ponijeti i kopiju medicinske dokumentacije.

Pregled se obavlja u Službi za školsku i adolescentnu medicinu, Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, ambulanta školske medicine Siget, Avenija Većeslava Holjevca 22, telefon: 01 6551 554.

Nadležni tim školske medicine:

Blaženka Kovačević Petrovski, dr.med. specijalist školske medicine

Biserka Bokulić, bacc.med.techn.

Radno vrijeme: Parnim datumima prijepodne

Neparnim datumima popodne

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic