Objavljeno: 23. 12. 2022. u 12:15
Administrator

U srijedu 22.12. 2022. održana je Smotra fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za maturante srednjih škola u Tomislavgradu u organizaciji Udruge Duvnjaka u Zagrebu. Među izloženim fakultetima u gradskoj kino dvorani, nalazio se i štand Fakulteta hrvatskih studija na kojemu je stajao student prve godine diplomskog studija psihologije Marko Parlain.

Maturantima su podijeljeni i promotivni materijali, odgovorena su ima pitanja u vezi studiranja na FHS te im je predstavljen studentski život nakon odlaska iz rodnog mjesta od strane osoba koju su taj skok već napravile.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic