Objavljeno: 19. 12. 2022. u 08:54
Administrator

Studenti i članovi USK Agenda su u četvrtak, 15.12., zaključili tradicionalni sajam "Kolokviraj ljubav".

Sajmu su prisustvovali studenti raznih fakulteta, mnoštvo ljudi dobre volje, a posjetili su nas i uvijek rado viđeni profesori. Zabave nije nedostajalo, glazba je svirala od ranoga jutra do mraka, šank za kuhano vino i rakiju nikada nije bio prazan, a stolni nogomet, winepong, facepaint, buvljak, kolači i kviz bili su privlačni svima.

Ovogodišnjim je sajmom oboren čak i prošlogodišnji rekord te je skupljeno nevjerojatnih 16.000 kuna!

Prihodi od sajma bit će dodijeljeni studentu/ici našeg Fakulteta (13.000 kuna)  i, u dogovoru sa studentom/icom kojima se dodjeljuje, za izradu murala/spomenika (3.000 kuna) kolegama Jerku Kučiću i Nikoli Michaelu Sušcu, koji su nas ove godine prerano napustili.

Zahvaljujemo svima što ste nas posjetili i svojim dolaskom omogućili da ova humanitarna akcija bude još uspješnija nego prethodnih godina.

Također, ovim putem želimo iskoristiti priliku kako bismo zahvalili svim sponzorima koji su nam uvelike pomogli u ostvarivanju naših želja, SZ FHS-a i upravi Fakulteta na sufinanciranju te svim članovima Udruge koji su tjednima neumorno radili na realizaciji sajma.

Svima želimo ugodne praznike,

voditelji USK Agenda

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic