Objavljeno: 28. 11. 2022. u 10:44
Administrator

U petak, 2. prosinca 2022. godine u velikoj dvorani Sveučilišta VERN' održat će se 8. Studentska konferencija pod nazivom Neki novi klinci.

Nakon što smo na prošlogodišnjoj konferenciji saznali tko je nova generacija koja sve bržim korakom stiže na tržište rada, što ih sve čeka u budućnosti i kako se njihovi budući poslodavci već sada prilagođavaju njihovim vrijednostima, Studentska sekcija čiji su voditelji sudenti Fakulteta hrvatskih studija Antonela Matijević i Marko Mlikota i ove je godine osmislila niz predavanja i panel rasprava, s fokusom na vještine i znanja koja su potrebna za uspjeh u svijetu koji se brzo mijenja.

Istaknuti komunikacijski i marketinški stručnjaci podijeliti će svoje priče o uspjehu i pronaći zajednički nazivnik odnosa s javnošću, medija, umjetne tehnologije i marketinga. Novost je i radionica pod vodstvom psiholginje Nikoline Dubravac s koje će studenti ponijeti učinkovite savjete kako se nositi sa stresom i spriječiti sve češće prisutan burnout.

U sklopu Studentske konferencije, bit će dodijeljena studentska nagrada Mlada nada koja se tradicionalno dodjeljuje jednom godišnje u 4 kategorije za najbolji seminarski, završni i diplomski rad te komunikacijski plan. Jedna od finalistica za nagradu je i naša studentica Hana Smiljanić.

Broj sudionika je ograničen, stoga pozivamo sve zainteresirane da svoje mjesto osiguraju na vrijeme prijavom na poveznici.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic