Objavljeno: 22. 11. 2022. u 19:10
Administrator

Otvorene su prijave za još jedan ciklus edukacija o zdravlju koji se održava tri subote zaredom (26.11., 3.12. i 10.12.) u Centru za zdravlje mladih Grada Zagreba.

Projekt je namijenjen budućim odgojno-obrazovnim djelatnicima, studenticama i studentima Učiteljskog fakulteta, pedagogije i socijalne pedagogije te nastavničkih smjerova (FHS, FFZG, PMF i dr.)

Projekt je recenziran od strane stručnjaka, docentica i doktora znanosti, psihologinja, doktorica medicine i stomatologije, a svesrdnu podršku projektu daju i rektor prof. dr. Lakušić i prorektor za studente prof. dr. Brkljačić.

Prijave za edukacije se odvijaju putem obrasca.

Sve informacije mogu se pronaći na instagramu.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic