Objavljeno: 6. 10. 2022. u 10:17
Administrator

AMCA Toronto, u skladu sa svojim položajem u Hrvatskoj zajednici u Torontu i okolici te u skladu sa svojim Statutom, oglašava javni natječaj za dodjelu studentske stipendije 2022 godine.

Svrha AMCA stipendije je novčana pomoć studentu kanadskog ili hrvatskog sveučilišta te promidžba imena AMCA u hrvatskoj zajednici u Torontu i okolici.

Dodijelit će se jedna stipendija u iznosu od C$2,000. Prijave za stipendije podnose se na elektroničku adresu AMCA-e: scholarship@amcatoronto.com u PDF formatu, najkasnije do 28. Listopada 2022 godine.

Više detalja o natječaju pročitajte na poveznici.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic