Objavljeno: 15. 9. 2022. u 18:44
Administrator

Projekt „Želim bolje sutra“ je program namijenjen pružanju pomoći mladima u nepovoljnom položaju.

Pomoć se sastoji od psihološke pomoći, pomoći prilikom upisa na fakultet (instrukcije, informacije o fakultetima, stipendijama i programima financijske potpore) i/ili zapošljavanja (kontakti s poslodavcima, pomoć pri stručnom osposobljavanju, informacije o financijskim potporama za zapošljavanje i samozapošljavanje), uz ostale vidove pomoći.

Cilj je da mladi koji odrastaju u nepovoljnijoj početnoj poziciji dođu do boljih mogućnosti privatnog i profesionalnog razvoja, te da u potpunosti razviju svoje potencijale i ispune svoje snove, a u tome im možeš pomoći upravo ti.

Ovim putem tražimo prijatelje pomagače na projektu koji bi sudjelovali na projektu te prisustvovali radionicama kojima je cilj razvoj kompetencija za rad s mladima te upoznavanje s perspektivom mladih u procesu izlaska iz alternativne skrbi.

Radionice će se održati u terminu od 19.9 do 23.9 između 16:00 i 18:00 sati.

Na radionici će te stječi komunikacijske vještine poput "Uspostavljanja odnosa povjerenja", "Vještine uspostave odnosa", "Vještine aktivnog slušanja" te "Vještine postavljanja pitanja".

Ukoliko želite sudjelovati na radionicama javite se na email adresu info@zelimboljesutra.com

Više informacija možete pronaći na web stranici projekta https://zelimboljesutra.com/ .

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic