Objavljeno: 5. 9. 2022. u 14:42
Uređeno: 5. 9. 2022. u 14:43
Tomislav Rapić

U utorak, 06. 09. zbog bolesti prof. Metesi Deronjić neće biti održani ispiti iz sljedećih kolegija: Filozofija renesanse, Estetika, Hrvatska estetika, Ljubav i ljepota u djelima hrvatskih renesansnih filozofa, Povijest hrvatske filozofije, Hrvatska filozofska baština u europskom kontekstu, Filozofija i kultura: Hrvatska u ozračju Europe, Ruđer Bošković, Srednji vijek i renesansa, Racionalizam i empirizam. Ispiti iz navedenih kolegija održat će se u ponedjeljak, 12. 09. prema istom rasporedu.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic