Objavljeno: 5. 7. 2022. u 14:05
Josip Papak

Pozivamo sve zainteresirane studente koji žele volontirati na upisima prve godine integriranoga i preddiplomskih studija Fakulteta hrvatskih studija da se prijave za volontiranje na: jpapak@fhs.hr

Upisi na Fakultetu hrvatskih studija traju od 19. do 22. srpnja 2022.

Prilikom upisa prve godine integriranoga i preddiplomskih studija studenti Fakulteta hrvatskih studija upućuju brucoše u rad sa Studomatom, izborom izbornih predmeta i TZP-a te im pomažu oko ispunjavanja dokumentacije za upis. 

U prijavi je potrebno navesti sljedeće podatke: ime i prezime, studij, godina studija, e-adresa, broj mobitela i veličina majice.

Volontira se u jednoj smjeni do najviše sedam sati, a za volontiranje dobiva se majica Fakulteta hrvatskih studija i upis u volontersku knjižicu. 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic