Objavljeno: 1. 6. 2022. u 15:45
Josip Papak
Svečano otvorena Kampusijada 2022.

Najveće studentsko-sportsko natjecanje od studenata za studente - Kampusijada, nakon pet godina stanke započelo je danas 1. lipnja na Kampusu Borongaj uz prva natjecanja iz nogometa, košarke, graničara i niz drugih sportskih disciplina.

Danas u 11 sati prisustvovali smo svečanom otvorenju na kojem su gostovali rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras, predstavnici Fakulteta hrvatskih studija, Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta i Fakulteta prometnih znanosti, ravnatelj Studentskog centra u Zagrebu Mirko Bošnjak, potpredsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Bruna Bandula i gospođa Djordija Palić u ime zaklade Petrin korak. Svečano otvorenje bilo je popraćeno nastupom Matije Cveka, a moderirala ga je studentica Karla Crvić. 

Trajanje Kampusijade predviđeno je od 1. do 3. lipnja, a osim raznih sportskih aktivnosti na Kampusijadi se mogu pronaći edukacijski programi koje su omogućili Zaklada Petrin korak i EY te zabavni program s koncertima Filipa Rudana i grupe Slonoff 2. lipnja 2022. godine.

Kampusijada se održava u organizaciji Edukacijsko-rehabilitacijskoga fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti te Fakulteta hrvatskih studija uz suradnju sa Sveučilištem u Zagrebu i Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu.

Za pripremu i realizaciju brinu se vrijedni studenti volonteri i Organizacijski odbor Kampusijade.

Više o Kampusijadi možete saznati na Facebook i Instagram stranicama Kampusijade:

https://www.instagram.com/kampusijada/

https://m.facebook.com/kampusijada/

Fotogaleriju s otvaranja Kampusijade 1. lipnja 2022. može se pogledati ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic