Objavljeno: 23. 5. 2022. u 10:29
Josip Papak

Poštovani kolegice i kolege,

ovim vas želim informirati o provođenju Ankete za procjenu rada nastavnika u ljetnom ak. godine 2021./2022.

Anketa za procjenu rada nastavnika na Sveučilištu u Zagrebu u ljetnom semestru ak. god. 2021./2022. provodit će se na daljinu putem Informacijskoga sustava visokih učilišta (ISVU) na obrascu definiranom na razini Sveučilišta u Zagrebu (online anketa).

Anketa će biti dostupna studentima od 23. svibnja do 12. lipnja 2022.

Sve upute je moguće pronaći na poveznici: https://wiki.srce.hr/display/TUT/Anketa.

Anketa je dragovoljna i anonimna bez obzira na to što se provodi preko Studomata. Individualni rezultati zaštićeni su, a nastavnici će dobiti na uvid isključivo skupne rezultate vrjednovanja nakon završetka ispitnih rokova.

Molimo vas da možebitne poteškoće vezane uz pristup anketi ili pojedinom predmetu koji ste upisali prijavite na e-adresu: jpapak@hrstud.hr     

S poštovanjem,

doc. dr. sc. Dario Vučenović

prodekan za nastavu i studente

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic