Objavljeno: 19. 5. 2022. u 11:17
Goda Linkute

Poštovani studenti,

Započela je provedba anketnog istraživanja EUROSTUDENT VIII, koje istražuje uvjete i kvalitetu života studenata. Istraživanje EUROSTUDENT se provodi u većini europskih država, a Ministarstvo znanosti i obrazovanja ga koristi za razvoj politika i aktivnosti kojima je cilj unaprijediti studentski standard u Republici Hrvatskoj (studentski domovi, prehrana, subvencije prijevoza, programi stipendija).

Molim Vas da svojim sudjelovanjem u istraživanju pomognete da slika uvjeta studiranja u Hrvatskoj bude što potpunija.

Istraživanju možete pristupiti preko mrežne stranice www.eurostudent.hr i zatim slijediti poveznicu na pristupanje anketi.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic