Objavljeno: 13. 5. 2022. u 09:22
Josip Papak
Što nam sve omogućuje EU?

U organizaciji Udruge mladih "Mladi u EU" iz Šibenika te pod pokroviteljstvom Europske agencije za informiranje i savjetovanje mladih (ERYICA), u utorak 17. svibnja, održat će se predavanje na temu "Što nam sve omogućuje EU?". Predavanje će se održati u dvorani Velebit (zgrada 77) s početkom u 12 sati. Cilj predavanja je osvijestiti studente o brojnim pogodnostima koje im pruža Europska unija, a za koje možda nikad do sad nisu čuli. Tako će se na predavanju govoriti o Erasmus+ programu, razmjenama mladih, Europskim snagama solidarnosti, dobivanjem prakse u europskim institucijama i tako dalje. Za sudjelovanje na predavanju nije potrebna nikakva najava dolaska ili prijava već je samo dovoljno doći 10 minuta ranije ispred dvorane Velebit.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic