Objavljeno: 12. 5. 2022. u 17:09
Administrator
Otvorene prijave za natjecatelje –...

Najveće studentsko-sportsko natjecanje Kampusijada otvorilo je prijave za natjecatelje! Kampusijada se vraća nakon nekoliko godina pauze, a održat će se od 1. do 3. lipnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj.

Sudionici se mogu prijaviti za natjecanje u brojnim disciplinama i aktivnostima, a za one najbolje pripremaju se i zanimljive nagrade. Od grupnih sportova na Kampusijadi možete birati između: nogometa, odbojke, košarke, graničara i stolnoga nogometa. Tu su i nezaobilazne kartaške igre (trešeta, bela i briškula), stolni tenis, popularni beerpong i šah. Kvizoljupci će pokazati što znaju u kvizu znanja, a svi se mogu okušati u povlačenju užeta i obaranju ruku.

Skupite ekipu i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Prijaviti se možete na poveznici: https://linktr.ee/kampusijada. Prijave za sportove zatvaraju se 28. svibnja, nakon čega će svi prijavljeni dobiti konačan raspored. Prijave za povlačenje užeta i obaranje ruku odvijat će se na licu mjesta – Kampusijadi!

Na Instagram i Facebook stranicama Kampusijade, osim prijava, pronaći ćete sve detalje i planirani raspored aktivnosti. Za sudjelovanje u aktivnostima mogu se prijaviti svi studenti Sveučilišta u Zagrebu s time da se određeni timski sportovi (nogomet, odbojka i košarka) dijele na muške i ženske turnire. Za sve dodatne informacije ohrabruje se studente da pošalju upite na e-mail adresu: kampusijada.borongaj@gmail.com.

Kampusijada se održava u organizaciji Edukacijsko-rehabilitacijskoga fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti te Fakulteta hrvatskih studija uz suradnju sa Sveučilištem u Zagrebu i Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu. Ova je manifestacija zadnji put održana 2017. godine te je ostvarila značajan uspjeh: preko 100 volontera, 1200 prijavljenih natjecatelja, više od 800 posjetitelja i 20 disciplina. Projekt je nagrađen Rektorovom nagradom za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici akademske godine 2015./2016.

Za pripremu i realizaciju brinu se vrijedni studenti volonteri i Organizacijski odbor Kampusijade.

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic