Objavljeno: 11. 5. 2022. u 10:42
Ana Petak

Poštovani studenti,

prosljeđujemo Vam poziv za sudjelovanje u radionicama o neugodnim emocijama koje će se održati 12., 19. i 26. svibnja u prostoru Centra za mlade:

"Centar za mlade Zagreb poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u trima  tematskim radionicama četvrtkom! Sudionicima će se kroz iskustveni rad i razgovor približiti emocije straha i ljutnje te će vježbati načine za uspješnije nošenje s neizvjesnošću. Radionice su zamišljene kao iskustveni rad sa sudionicima pri čemu će se koristiti tehnike psihodrame i tjelesno orijentirane psihoterapije.

Termini i teme radionica:

Četvrtak, 12.05. od 18:30 do 20:30 sati - Kako strah učiniti manje strašnim? 

Četvrtak, 19.05. od 18 do 20 sati - Što je najbolje učiniti s ljutnjom? 

Četvrtak,  26.05.  od 18 do 20 sati - Kako se nositi s neizvjesnošću?

Voditeljice radionice su edukantice u psihoterapijskim pravcima Jadranka Perić i Dragana Radusinović Tafra.

Sve radionice održavaju se u prostoru Centra u Petrićevoj 1, 3. kat.

Prijaviti se možete putem linka https://lnkd.in/d2auwb2W najkasnije do srijede, 11. svibnja 2022. u 22 sata."

 

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic