Objavljeno: 10. 5. 2022. u 13:19
Administrator

Udruga studenata komunikologije „Agenda“ u srijedu, 18.5.2022., organizira svoj tradicionalni simpozij „Mediji na drukčiji način“. 

Simpozij će se održati u dvorani Zagreb s početkom u 9 sati, a tema ovogodišnjeg simpozija je „Komunikacija u krizi“. Na rasporedu nas očekuje pet predavanja u kojima će naglasak biti stavljen na krizu u poslovanju, politici i ratu te ulozi medija u kriznoj situaciji. Cjelokupni simpozij zaokružit će panel rasprava na temu „Mediji kao sredstvo prenošenja informacija ili panike?“

Ovim putem sve Vas pozivamo da nam se pridružite, jer osim što ćete imati priliku čuti zanimljiva predavanja, imat ćete priliku upoznati naše predavače i predavačice, inače profesionalce iz svijeta medija i PR-a, a koje otkrivamo uskoro! Zato nas pratite i vidimo se sljedeće srijede.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic