Objavljeno: 6. 5. 2022. u 13:15
Katarina Jelić

Dragi studenti,

prenosimo obavijest o organizaciji jednodnevne edukacije za psihologe ,,MINDFULNESS IN SPORT''. Edukacija će se održati na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u subotu, 25.06.2022. od 9:00 do 17:00 sati, u organizaciji Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društva. Predavači su Adam Kocian (mental performance coach, Hungry ahtlete, Slovačka) i Renata Barić (sportska psihologinja, Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu)

Također, u nedjelju, 26.06.2022. od 9:00 do 17:00 sati održat će se simpozij pod nazivom ,,REACH YOUR FULL POTENTIAL WITH SPORT PSYCHOLOGY”. Simpozij će se također održati na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a najavljeno je više stručnjaka predavača. 

Detalje potražite na ovoj poveznici, a obrazac za registraciju ovdje

Srdačan pozdrav,

Katarina Jelić, mag. psych.

Women, Yoga, Gym, Healthy, Exercise, Pilates

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic