Objavljeno: 6. 5. 2022. u 13:16
Administrator
Najveće studentsko -  sportsko...

Nakon nekoliko godina pauze, najveće studentsko - sportsko natjecanje Kampusijada ponovno se vraća!  U suradnji Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti te Fakulteta hrvatskih studija, ova manifestacija zadnji put održana je 2017. te je ostvarila značajan uspjeh sa preko 100 volontera, 1200 prijavljenih natjecatelja, više od 800 posjetitelja i 20 disciplina.


Kampusijada će se ove godine održati  od 1. do 3. lipnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj u Zagrebu. Studenti Sveučilišta u Zagrebu moći će se okušati u više od deset aktivnosti i sportova. Uz standardne sportove nogomet, košarku biti će i kartaških igara, kviz i raznih drugih zabavnih aktivnosti, a moći se uživati u druženju i uz dobru glazbu, hranu i piće.

 

Prijave za volontere otvorene su od  2. svibnja, na  poveznici, volonterima će biti osiguran ručak tijekom sva tri dana, službene majice i upis odrađenih sati u Volontersku knjižicu. Pomaganje u organizaciji sporta, koordinacija info pultom i zapisivanje  rezultata samo su neke od funkcija koje će se dodijeliti prijavljenim volonterima. Prijave se zaprimaju do 22.svibnja, nakon čega će se održati zajednički sastanak volontera. Za sve dodatne informacije javite se na e-mail adresu volonteri.kampusijada@gmail.com.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic