Objavljeno: 22. 4. 2022. u 09:26
Josip Papak
11. Noć knjige na Fakultetu hrvatskih...

U ponedjeljak, 25. travnja 2022. godine, s početkom u 12 sati, Fakultet hrvatskih studija sudjelovat će na obilježavanju 11. Noći knjige.

Kao i prošle godine i ovogodišnju Noć knjige organizira Udruga studenata Studia Croatica, kroz svoju sekciju – Čitateljski klub studenata Fakulteta hrvatskih studija te time poziva sve zainteresirane studente i nastavnike da se pridruže nadolazećem događaju kojim će se na Fakultetu hrvatskih studija obilježiti Svjetski dan knjige i Dan hrvatske knjige.

Program događaja možete pogledati na: https://studiacroatica.hr/11-noc-knjige-na-fakultetu-hrvatskih-studija/.

Više o događaju Noć knjige saznajte na: https://nocknjige.hr/index.php i https://studiacroatica.hr/.

Veselimo se vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,

Organizacijski odbor 11. Noći knjige na Fakultetu hrvatskih studija

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic