Objavljeno: 20. 4. 2022. u 10:54
Uređeno: 20. 4. 2022. u 10:54
Administrator

Konačno je započeo dugo planirani program besplatne rekreacije i zdravstveno usmjerenoga tjelesnoga vježbanja, koji za dugoročni cilj ima omogućiti studentima besplatne rekreativne sportske programe.

S programima se započinje od idućega tjedna i u prvoj fazi ih provodimo do sredine lipnja, a nadamo se kako će odaziv biti adekvatan kako bismo za budućnost pripremili široku lepezu aktivnosti i kako bi bili dostupni na svim lokacijama i što većem broju studenata.

Trenutno su u ponudi dva fitness programa - funkcionalni trening i trening snage u teretani Ekonomskoga fakulteta u dvije grupe:

1. grupa ponedjeljkom i srijedom od 16 do 17 sati

Voditelj: dr. sc. Ivan Milinović

Kontakt mail: imilinovic@efzg.hr

Kontakt mobitel: 0953531665

 

2. grupa utorkom i četvrtkom od 15 do 16 sati

Voditelj: dr. sc. Marko Čule

Kontakt mail: mcule@efzg.hr

Kontakt mobitel: 0915927446

 

Trening s elastičnim gumama održava se ponedjeljkom i srijedom od 20 do 21 na Ravnicama (Šeferova 4)

Voditelj: Marko Čačić

Kontakt mail: treninggume@gmail.com

Kontakt mobitel: 0955156417

 

Dva programa smo pripremili i za sve koje zanima boks. Prva grupa će treninge imati na Vrbanima (Palinovečka 42 u podrumu OŠ "Alojzija Stepinca" ) utorkom i četvrtkom od 19 do 20 sati, a druga grupa na Črnomercu (Ilica 298 A) ponedjeljkom i srijedom od 21 do 22 sata.

Voditelj: g. Tomo Kadić

Kontakt mail: tomokadic@gmail.com

Kontakt mobitel: 0923060943

 

Prijave na besplatnu rekreaciju vrše se, kao i za ostale programe, putem UniSport akreditacijskoga sustava. Profil se izrađuje na: https://unisport-akreditacijska-prod.herokuapp.com i zatim se nakon autorizacije putem AAI (ili uploadom adekvatnih dokumenata za dokaz studentskoga statusa) prijavljuje željeni program rekreacije (potrebno je od svih programa u ponudi odabrati one koje provodi organizacija UniSport ZG).

 

UniSport Zagreb

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic