Objavljeno: 11. 4. 2022. u 12:45
Administrator

U organizaciji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Škole narodnoga zdravalja Andrija Štampar Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, djevojke i mladići u dobi do 25 godina mogu se bez naručivanja i najave cijepiti protiv HPV-a svake srijede od 16 do 20 sati u Školi narodnoga zdravalja „Andrija Štampar“, Roclkefellerova 4, počevši od 6. travanja 2022. godine. Cijepi se devetvalentnim cijepivom Gardasil 9.

Također, cijepljenje odraslih i djece u dobi 5 i više godina protiv COVID-19 bez naručivanja i najave i nadalje će se provoditi istovremeno svake srijede od 16 do 20 sati u Školi narodnog zdravalja „Andrija Štampar“, Roclkefellerova 4 u Zagrebu. Za cijepljenje protiv COVID-19 bit će dostupna sva registrirana cjepiva u Hrvatskoj, uključujući Novavaxovo cjepivo Nuvaxovid, (proteinsko cjepivo).

Svi zainteresirani mogu se prije cijepljenja savjetovati s liječnikom specijalistom epidemiologije o cijepljenju protiv HPV-a i o cijepljenju protiv COVID-19.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic