Objavljeno: 6. 4. 2022. u 11:02
Administrator
Prikupljanje prehrambenih potrepština...

Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb (GDCK Zagreb) brine o svim raseljenim osobama iz Ukrajine koje se nalaze na području Grada Zagreba. Prijavom u GDCK Zagreb osobe ostvaruju prava na pakete pomoći u prehrambenim, higijenskim te ostalim potrepštinama, odjeći i obući.

Naime, kako ovise o donacijama građana, trenutno im je ponestalo ulja, brašna te konzervirane hrane (riblja i mesna konzerva, grah, grašak,  kukuruz i sl.). Ovim putem pozivamo Vas da se uključite u akciju prikupljanja humanitarne pomoći.

Sve prikupljene donacije mogu se dostaviti u Logistički centar Crvenog križa na adresi: Heinzelova ulica 64-66, Zagreb (preko puta Veterinarskog fakulteta, bivši kompleks Zagrepčanke).

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic