Objavljeno: 4. 4. 2022. u 13:58
Josip Papak

Poštovani kolegice i kolege,

fakulteti smješteni na Sveučilišnom kampusu Borongaj nastavljaju reagirati na nedavni nesretni događaj u kojem su dvojica naših mladih kolega izgubila život uslijed strujnoga udara. Dio brige da se takva nesreća više ne dogodi je i informiranje studenata o najsigurnijim načinima ponašanja prilikom stizanja na i boravka u Kampusu. 

Slijedom navedenoga, obavještavam Vas da će prof. dr. sc. Viktor Milardić sa Zavoda za visoki napon i energetiku Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu dana 12. travnja 2022. u 12:00 sati održati predavanje o opasnostima na elektrificiranoj željezničkoj pruzi. 

Predavanje će se održati na daljinu, u trajanju od 45 minuta, uz osigurano vrijeme za diskusiju. Zbog potencijalno velikoga broja zainteresiranih studenata (s obzirom da će predavanje biti ponuđeno studentima sva tri fakulteta na Kampusu), predavanje će se održati na sljedećoj poveznici.

Koristim priliku poručiti da se profesoru Milardiću svi fakulteti na Kampusu iskreno zahvaljuju na inicijativi i želji za doprinosom sigurnosti naših studenata!  

Srdačno vas pozdravljam,

doc. dr. sc. Dario Vučenović

prodekan za nastavu i studente

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic