Objavljeno: 16. 3. 2022. u 14:23
Ana Petak

Poštovane kolegice, poštovani  kolege,

nastavljamo s radionicama koje je za vas pripremio tim Savjetovališta Fakulteta hrvatskih studija. Sljedeća u nizu je radionica na temu "Kako ojačati samopoštovanje" u okviru koje će sudionici imati priliku riješiti upitnik samopoštovanja, saznati kako negativne misli održavaju nisko samopoštovanje i upoznati vlastite pozitivne strane.

Tko izvodi: psihologinje Mihaela Ovčar i Dora Korać s Odsjeka za psihologiju 

Vrijeme i mjesto: petak, 18.03.2022, od 12:45 do 14:15 sati, u dvorani Gospić (Fakultet hrvatskih studija)

Zainteresirane studente molimo da prijave svoj dolazak na e-mail adresu dkorac@hrstud.hr, do četvrtka 17.03.2022. u 18:00 sati.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic