Objavljeno: 15. 3. 2022. u 11:41
Administrator
Aplikacija za plaćanje u restoranima...

Puštena je u rad nova aplikacija putem koje studenti mogu plaćati svoje obroke u menzama SC-a i mnogo više!

Riječ je inovativnoj usluzi digitalnoga studentskoga novčanika, koja predstavlja zamjenu za papir i kovanice, odnosno gotovinu i kartice. U suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Zagrebu, koji je i potaknuo inicijativu, te uz pomoć Studentskoga centra, startup WeaPay je razvio mobilnu aplikaciju kao rješenje problemu kojega su uvidjeli studenti.

Koristeći aplikaciju, moći ćeš brzo i bezbolno, bezgotovinski i efikasno plaćati u menzama svoj obrok. U aplikaciju ćeš se prijaviti putem AAI identiteta nakon čega je dovoljno da samo prisloniš svoj uređaj na skener prilikom dolaska na blagajnu i stvari postaju riješene. Novac na aplikaciju možeš uplatiti potpuno besplatno putem kartice ili uplatom s bankovnoga računa. Uz to, putem aplikacije možeš plaćati i u studentskim kafićima na vrlo jednostavan način skeniranjem QR koda. Također, tvoji ti prijatelji na identičan način mogu uplatiti novac bez naknade.

U stisci s obvezama, a praznoga želudca, u aplikaciji pronađi sebi najbližu menzu, brže i bolje pojedi svoj ručak, a uvijek možeš počastiti i svoga kolegu ili kolegicu.

Preuzmi svoju aplikaciju putem linka: https://weapay.hr/qr

ili skeniraj QR kod :)

 

Popis restorana u kojima je momentalno uvedena usluga:

  • Restoran RGNF-PBF (fast food pizzeria)
  • Restoran Medicinskog fakulteta (linija 1)
  • Restoran Savska (Express linija 2 i 3)
  • Restoran Agronomija i šumarski fakultet (brza linija)
  • Restoran Veterinarski fakultet (linija 1)
  • Restoran NSK (linija)
  • Restoran TVZ (linija)
  • Restoran Ekonomski fakultet (Fast food KEF 1).

Usluga uskoro dolazi i u ostale restorane SC-a.

 

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic