Objavljeno: 11. 3. 2022. u 11:09
Uređeno: 11. 3. 2022. u 11:09
Ana Petak

RADIONICA: „VJEŠTINE UČENJA“

Poštovane kolegice, poštovani kolege,

Savjetovalište Fakulteta hrvatskih studija organizira za vas radionicu na temu „Vještine učenja“. Radionica je prva u nizu nekoliko radionica koje planiramo ponuditi studentima u ovom semestru. Cilj radionice je upoznati studente s načinima organizacije vremena koji mogu pomoći u ostvarenju akademskih ciljeva te ih upoznati s tehnikama lakšeg usvajanja i zapamćivanja gradiva.

Radionicu će izvoditi psihologinje Dunja Jurić Vukelić i Ana Petak s Odsjeka za psihologiju Fakulteta hrvatskih studija.

Vrijeme i mjesto: 15.3.2022. (utorak), 12:45-14:15 sati,  u dvorani Čakovec na Fakultetu hrvatskih studija.

Zainteresirane studente molimo da prijave svoj dolazak na e-mail adresu apetak@hrstud.hr, do ponedjeljka 14.3.2022. u 12h.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic