Objavljeno: 8. 3. 2022. u 15:25
Ivan Kordić
Prijavi se na međunarodni...

Mindspace, partnerska organizacija ZICER-a ( Zagrebački inovacijski centar) iz Grčke, ima otvorene prijave na njihov izvrstan poduzetnički online program. Sam program sudionicima pomaže razviti poduzetnički duh i način razmišljanja, a najboljima nudi i vrijedne nagrade (putovanje u Silicijsku dolinu i 10.000 eura su neke od njih). Svrha je učenje o poduzetništvu i stvaranje kompetencija te povezivanje s međunarodnim poduzetnicima, mentorima i sudionicima. Tematsko područje koje se pokriva su pametni gradovi.

Prijaviti se možete ovdje do 11.3., a sve detalje pronaći na ovoj poveznici.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic