Objavljeno: 1. 3. 2022. u 16:21
Ana Petak

Poštovani studenti,

prosljeđujemo informaciju agencije EX-ALTO d.o.o.:

"Agencija EX-ALTO d.o.o. za iskustveni marketing i doživljajni turizam, koja već dvadeset godina aktivno surađuje s hrvatskim i međunarodnim hotelskim grupacijama (Sunčani Hvar, Terme Sveti Martin, Karisma Hotels & Resorts, Hilton,...) u Hrvatskoj i regiji, traži turističke animatore za sezonu 2022

Jedna od glavnih djelatnosti agencije je osmišljanje i provedba doživljajne ponude u turizmu, što obuhvaća turističku animaciju. Kroz svoje smo iskustvo razvili program koji se dokazao iznimno uspješnim i za najzahtjevnije destinacije.

Konkretno, možete postati dio tima sportskih animatora, tima dječjih animatora, Guest relations tima ili tima promotora.

Ukoliko želite vidjeti čime se mi bavimo, možete vidjeti naše slike i videe na Instagram stranici @exaltoevents i Facebook stranici Ex-Alto Fan Page.

Detaljnije, bavimo se:

  1. Osiguravanjem osoblja za provedbu sadržaja doživljajne ponude, rekreacije i zabave. Naše osoblje osposobljeno je u radu s djecom, vođenju sportskih programa poput joge, aerobika i sportskih turnira te su prošli mnogobrojne edukacije vrsnih psihologa o komunikaciji, međuljudskim odnosima te odnosu s klijentima.
  2. Organizacijom cjelokupne doživljajne ponude, to jest programa za rekreaciju i hotelsku zabavu. Konkretno, prema željama hotelijera, dosadašnjim iskustvima, portfoliju gostiju i mogućnostima destinacije osmišljamo jedinstven program koji maksimizira potencijal hotelijera i destinacije.
  3. Osmišljanje svojstvenih događanja za destinaciju, kao što su festivali, pustolovne utrke, promocije i priredbe. Neki od takvih projekata koje smo održali su Run For Fun, Ice Cream Festival, PARKiranje.
  4. Turistička promocija i upravljanje destinacijom. Konkretno, nudimo konzultantske usluge u razvoju dugotrajne strategije klijenta i asistenciju u segmentu marketinga (izrada medijskog sadržaja).

Iznimno smo posvećeni jedinstvenim potrebama klijenata, pa se tako naši sadržaji oblikuju prema konkretnom turističkom proizvodu, strukturi korisnika, ali i destinacijama što se pokazalo iznimno značajno za suradnju u destinacijama koje koriste upravo jedinstveno bogato prirodno, zemljopisno, povijesno i kulturno nasljeđe i sadržajnost Hrvatske kao tržišnu prednost.

Naš najnoviji projekt je aplikacija za digitalizaciju događanja i doživljajne ponude koja predstavlja revoluciju u upravljanju iskustvom korisnika turističkih i doživljajnih sadržaja, kako u organizaciji pojedinačnih događanja, tako i onih koja se odvijaju u kontinuitetu."

Ukoliko ste zainteresirani za animaciju, možete poslati životopis na mail posao@ex-alto.hr ili ispuniti formular na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLADYiDxL2F6s5GWrx2JPJiOFjI8aVJvu4aRiDNFoPKGaBbA/viewform?c=0&w=1

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic