Objavljeno: 1. 3. 2022. u 08:29
Marija Šerić

eSTUDENTov projekt LUMEN Business najveće je studentsko natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva u Hrvatskoj i regiji. Na ovogodišnjem natjecanju sudjeluje 5 partnerskih poduzeća: BAT, L'Oreal, Njuškalo, PBZ i Pliva. Svaki od njih osmislio je svoje poslovne slučajeve koje će natjecatelji rješavati. Osim odličnog iskustva koje će svi natjecatelji steći, pobjednici dobivaju i novčane nagrade. Prvo mjesto dobit će 10.000 kn, drugo mjesto 5.000 kn te treće mjesto 3.000 kn.

Otvorenje LUMEN Business natjecanja, na kojem će poduzeća predstaviti sebe i svoje poslovne slučajeve, održat će se 28. veljače 2022. u 17:00 putem Google Meet platforme. Svako poduzeće održat će kratku prezentaciju o svome slučaju, a nakon toga slijede pitanja zainteresiranih upućena predstavnicima poduzeća. Ako želite biti dio otvorenja te saznati sve o ovogodišnjim slučajevima, prijavite se ovdje. Prijave su otvorene do ponedjeljka 28. veljače do 11:59 prijepodne

Na dan otvorenja počinju i prijave za ovogodišnje natjecatelje. Dobrodošli su studenti svih usmjerenja i interesa jer za LUMEN Business presudno je razmišljanje izvan okvira! Ispitajte svoje sposobnosti rješavanja problema i prijavite se za natjecanje od 28. veljače 2022. do 11. ožujka 2022.

Za više informacija o događaju možete posjetite eSTUDENTov web, Facebook, Instagram i Linkedln.

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic