Objavljeno: 18. 2. 2022. u 14:09
Josip Papak

Nemate svog ginekologa ili već dugo niste bile na preventivnom pregledu jer se termini dugo čekaju? Studirate izvan mjesta prebivališta ili jednostavno niste uhvatile vremena za mukotrpno naručivanje na kratki pregled? 

Zdravo sveučilište u suradnji s Medicinskim fakultetom u Zagrebu dogovara akciju besplatnih ginekoloških pregleda i PAPA testova za studentice Sveučilišta u Zagrebu. S ciljem dobivanja uvida u trenutno stanje i potrebu za ovakvom akcijom otvaramo kratki anonimni upitnik. 

Reproduktivno zdravlje iznimno je važno za svakoga, a posebice za mlade koji tek započinju svoj spolni i reproduktivni vijek. Zato ispunite anketu https://forms.gle/2feffgNqeJyUjK8w8, pratite nadolazeće novosti i ne zaboravite – čuvajte svoje zdravlje!

Odbor za studentsku zdravstvenu zaštitu Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic