Objavljeno: 16. 2. 2022. u 15:41
Josip Papak

Na temelju čl. 13 Statuta i odredbi čl. 2 Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2021./2022.

Pravo natjecanja za Rektorovu nagradu imaju svi studenti preddiplomskih, diplomskih te integriranih preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Rok za prijavu na Natječaj je četvrtak 30. lipnja 2022. do 16 sati.

Prijava radova za Rektorovu nagradu obavlja se popunjavanjem odgovarajućih obrazaca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu https://apps.unizg.hr/rektorova-nagrada/

Studenti mogu pristupiti ovoj aplikaciji svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Ako studenti ne znaju korisničku oznaku ili zaporku, za pomoć se mogu obratiti administratoru Fakulteta hrvatskih studija (informatičar@hrstud.hr). 

Ispis cijeloga prijavljenoga rada i potpisano obrazloženje mentora (uključujući i suglasnost nadležnoga Etičkoga povjerenstva kad su u pitanju radovi iz područja u kojima se istraživanja na ljudskim ispitanicima ili laboratorijskim životinjama ne mogu obavljati bez suglasnosti Etičkoga povjerenstva) u dva primjerka potrebno je dostaviti Povjerenstvu za rektorovu nagradu Fakulteta hrvatskih studija (tiskane materijale predati u Ured za osiguravanje kvalitete Fakulteta hrvatskih studija). Također, prijavljeni rad (uključujući obrazloženje mentora i suglasnost nadležnoga Etičkoga povjerenstva) potrebno je poslati u digitalnom obliku na kvaliteta@fhs.hr.

Prijedlozi za Rektorovu nagradu pod kategorijama e) i f) dostavljaju se do 15. lipnja 2022. na adresu kvaliteta@fhs.hr. Prijedloge za kategorije e) i f), Sveučilištu u Zagrebu prijavljuje dekan Fakulteta hrvatskih studija.

Opće upute za pisanje i tehničko opremanje studentskih radova

Povjerenstvo Fakulteta hrvatskih studija za Rektorovu nagradu

Pravilnik o dodjeli Rektorove nagrade

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2021./2022.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic