Objavljeno: 1. 2. 2022. u 10:17
Danijela Vnučec Grdović


Odbor za promicanje psihološkog zdravlja Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu poziva vas da ispunite kratku anketu od 11 pitanja u svrhu prikupljanja znanja stavovima studenata po pitanju mentalnog zdravlja te dostupnosti psihološke podrške na Sveučilištu u Zagrebu.

Vaš glas u ovoj anketi je bitan kako bi se rad Odbora za promicanje psihološkog sukladno vašim odgovorima prilagodio potrebama studenata i zajednički poboljšalo psihološko zdravlje na Sveučilištu.

Anketu možete ispuniti do 9. veljače 2022. na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/KdLEXBVHxNqVVgDS6

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic