Objavljeno: 31. 1. 2022. u 12:14
Uređeno: 31. 1. 2022. u 12:14
Davor Trbušić

Izborni kolegij „Javni nastup“ po prvi se puta održava na našem studiju komunikologije u ljetnom semestru akademske godine 2021./2022. Nositelj kolegija je prof. dr. sc. Danijel Labaš, a izvoditeljica doktorandica Jagoda Poropat Darrer.

Predloženi raspored bi bio: ponedjeljkom od 18 do 19.30 sati. Zainteresirani studenti prije upisa s eventualnim se pitanjima mogu obratiti na mail prof. Labašu (dlabas@hrstud.hr) i/ili prof. Poropat Darrer (jagoda.poropat@gmail.com).

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic