Objavljeno: 10. 1. 2022. u 14:19
Josip Papak

Poštovani kolegice i kolege,

ovim vas želim informirati o provođenju Ankete za procjenu rada nastavnika u zimskom semestru ak. godine 2021./2022.

Anketa za procjenu rada nastavnika na Sveučilištu u Zagrebu u zimskom semestru ak. god. 2021./2022. provodit će se na daljinu putem Informacijskoga sustava visokih učilišta (ISVU) na obrascu definiranom na razini Sveučilišta u Zagrebu (online anketa).

Anketa će biti dostupna studentima od 10. do 30. siječnja 2022., a možete joj pristupiti na www.isvu.hr/studomat  

Anketa je dragovoljna i anonimna bez obzira na to što se provodi preko Studomata. Individualni rezultati zaštićeni su, a nastavnici će dobiti na uvid isključivo skupne rezultate vrjednovanja nakon završetka ispitnih rokova.

Sve možebitne poteškoće vezane uz pristup anketi ili pojedinom predmetu koji ste upisali možete prijaviti na e-adresu: jpapak@fhs.hr    

Molim Vas da se uključite u ispunjavanje ankete i na taj način doprinesete osiguravanju kvalitete studijskih programa Fakulteta hrvatskih studija. 

S poštovanjem,

doc. dr. sc. Dario Vučenović

prodekan za nastavu i studente

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic