Objavljeno: 10. 12. 2021. u 13:03
Josip Papak

U srijedu 15. prosinca 2021. u 11 sati, Knjižnica fakulteta hrvatskih studija ugostit će predstavnike humanitarne Katoličke udruge "Kap dobrote". 

"Kap dobrote" već tridesetu godinu pomaže starijim, bolesnim, nemoćnim, siromašnim, gladnim i napuštenim osobama.

Udrugu je osnovao skromni i samozatajni pater Antun Cvek, dobri duh Zagreba, koji je, kako je govorio, uvijek išao k onima kojima više nitko ne ide.

Korisnici udruge "Kap dobrote" su velikim dijelom starije, nemoćne, gladne i siromašne osobe, koje se ne mogu brinuti za sebe, a o kojima se nema tko brinuti. 

Predstavnici udruge u jednom će školskom satu podijeliti sa studentima svoja iskustva pomaganja, suosjećanja i altruizma, kako bi potakli nove naraštaje na volontiranje.

Pozivamo studente da se odazovu ovom vrijednom predavanju!

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic