Objavljeno: 1. 12. 2021. u 14:27
Ana Petak

Poštovani nastavnici, poštovani studenti,

povodom Međunarodnog dana osoba s invalidnošću koji se obilježava 3. prosinca, Koordinacija pravobraniteljice za osobe s invalidnošću za podršku u visokom obrazovanju organizira stručni skup pod nazivom "Studentski uspjesi: obilježavanje Međunarodnoga dana osoba s invalidnošću".

Skup će se održati 8. prosinca 2021. od 10 do 15 sati putem online platforme Zoom.

Kao što i sam naziv govori, na skupu će se prikazati studentski uspjesi i to kako oni akademski tako i oni u izvannastavnim aktivnostima i po završetku studija uključivanjem u svijet rada. Na skupu će tako u ulozi moderatora i izlagača sudjelovati gotovo 20 studenata s invaliditetom sa Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Dubrovniku i Zadru.

Prijaviti se možete putem obrasca za prijavu do 5. prosinca 2021.  Poveznica za pristup skupu bit će dostavljena nakon prijave.

Više o skupu kao i Pozivnicu i nacrt Programa možete naći u prilogu.

Poziv

Program

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic