Objavljeno: 17. 11. 2021. u 15:10
Josip Papak

Dragi studenti,

na prijedlog prodekana za nastavu i studente, dekan Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu donio je Odluku o Povjerenstvu za Dekanovu nagradu.

Povjerenstvo za Dekanovu nagradu prema posebno utvrđenim kriterijima i u skladu s podatcima iz ISVU-a, utvrđuje i predlaže dekanu Fakulteta Hrvatskih studija najboljega studenta svakoga studija za Dekanovu nagradu.

Studenti se ne prijavljuju za Dekanovu nagradu. Podatci o studentima evidentiraju  se iz Informacijskoga sustava visokih učilišta ISVU-a.

 

Za Dekanovo priznanje za izvannastavne aktivnosti (čl. 82 Pravilnika o studiranju na preddiplomskim i diplomskim studijima na Hrvatskim studijima), u akademskoj godini 2020./2021. studenti se mogu prijaviti osobno ili mogu prijaviti svoje kolege e-poštom Povjerenstvu za Dekanovu nagradu na adresu: kvaliteta@fhs.hr 

Povjerenstvo za Dekanovu nagradu evidentira prijave studenata za Dekanovo priznanje i dostavlja prijedlog dekanu Fakulteta hrvatskih studija koji donosi konačnu odluku o dodjeli priznanja.

Prijave moraju sadržavati: ime i prezime studenta, kontakt, studij, godinu i razinu studiranja, kratak životopis i opis aktivnosti koja se predlaže za priznanje s obrazloženjem. U slučaju grupnih prijava životopisi pojedinaca mogu biti sasvim kratki, a naglasak je na aktivnosti koja se predlaže u obrazloženju. Prijave se podnose do srijede 24. studenoga 2021. godine u 23.59.

prodekan za nastavu i studente

doc. dr. sc. Dario Vučenović

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic