Objavljeno: 19. 10. 2021. u 13:10
Ana Petak

Poštovani nastavnici, poštovani studenti,

u nastavku prosljeđujem informacije o događaju pod nazivom EIT HEALTH INNOVATION DAYS (i-Days) koji organizira Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu. Poziv je namijenjen ne samo studentima već i nastavnicima koji su zainteresirani za temu (bilo sa strane poduzetništva i inovacije ili sa strane poteškoća, zdravlja). Više informacija o događaju možete pronaći na poveznici u nastavku:

/_news/40952/Poziv studentima - i-Days(1).pdf

Za sve upite možete se obratiti na iday@unizg.hr.

Srdačan pozdrav,

Ana Petak

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic