Objavljeno: 6. 10. 2021. u 13:47
Tomislav Rapić

Dragi studenti,

 

pozdravljam vas na početku nove akademske godine i onima koji su ga upisali želim dobrodošlicu na kolegij Psihologija ovisnosti.

 

Ovime vas obavještavam da će se kolegij Psihologija ovisnosti, u skladu sa smjernicama i mogućnostima s obzirom na veličinu dvorane, izvoditi u dvije grupe. Prvu grupu činit će upisani studenti kojima prezime počinje slovima od A – LJ, a drugu grupu studenti kojima prezime počinje slovima M-Ž.

 

Prva grupa s predavanjima će početi u četvrtak, 07.10.2021., a druga grupa u četvrtak 14.10.2021., prema rasporedu, dvorana Varaždin od 14:20 do 15:50.

 

Lijep pozdrav,

Renata Glavak Tkalić

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic