Objavljeno: 6. 9. 2021. u 08:01
Danijela Vnučec Grdović

Slobodna država Bavarska putem Bavarskog akademskog centar za srednju, istočnu i jugoistočnu Europu (BAYHOST) otvara prijave za jednogodišnji program stipendiranja za akademsku godinu 2022/23. Pravo na prijavu imaju diplomanti iz Bugarske, Hrvatske, Češke, Mađarske, Poljske, Rumunjske, Rusije, Srbije, Slovačke i Ukrajine. Stipendije su namijenjene financiranju poslijediplomskih studija, doktorata ili jednogodišnjih istraživačkih boravaka na bavarskim visokim učilištima. Cilj godišnjeg programa stipendiranja je potpora znanstvenoj suradnji i akademskoj razmjeni između Bavarske i srednje, istočne i jugoistočne Europe.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Rok za prijave je 1. prosinca 2021.

 

LETAK

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic