Objavljeno: 18. 6. 2021. u 14:36
Uređeno: 18. 6. 2021. u 14:36
Dunja Jurić Vukelić
Styria: posao asistenta u HR odjelu

Styria Hrvatska traži studenta (m/f) za posao asistenta u HR odjelu.

Styria Hrvatska dio je austrijskog medijskog koncerna Styria Media Group AG koji je osnovan 1869. godine i jedna je od najvećih medijskih grupacija u Austriji, Hrvatskoj i Sloveniji. Na hrvatskom tržištu prisutna je od 2001. godine. Osim news portala i specijaliziranih web stranica, Styrijin digitalni tim razvio je veliki broj mobilnih aplikacija te vlastiti CMS koji omogućuje upravljanje sadržajem i napredno upravljanje velikim brojem informacija.

Styria je nositelj certifikata Poslodavac Partner, prestižnog priznanja koje konzultantska kuća SELECTIO već petnaestu godinu zaredom dodjeljuje onim kompanijama koje postižu visoku razinu kvalitete u upravljanju ljudskim resursima. Tvrtka je najviše rezultate u postupku certifikacije postigla u područjima vezanima za usavršavanje i razvoj te brigu o zaposlenicima.

Prijave traju do 4.7.2021., a prijaviti se možete putem poveznice:  

https://showcase.24sata.hr/oglasi/styria/zaposljavanje/

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic