Objavljeno: 18. 5. 2021. u 15:15
Danijela Vnučec Grdović
bjavljen Natječaj Erasmus+ SMS...

Obavještavamo da je danas objavljen Natječaj Erasmus+ studenti studijski boravak (SMS) za programske zemlje (EU-KA131) za ljetni semestar akademske godine 2021./22., poveznica: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/natjecaji/.

Napomena: U tablicama sporazuma u Natječaju izlistana mjesta su dostupna mjesta umanjena za mjesta koja su popunjena (financirani studenti i zero-grant studenti) na SMS natječaju za zimski semestar ak. god. 2021./22. (za specifične situacije kod pojedinih fakulteta stavljene su dodatne napomene).

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic